Mine Bichon Havanese

Jeg er den lykkelige ejer af disse fem skønne Bichon Havanais hunde. Ingen tvivl om, at livet bliver rigere af, at eje bare én af denne fantastisk hunderace.

Vores fem hunde er alle sunde, raske og meget racetypiske, selvom de er meget forskellige. Vi har Simba som er ældst og er “kongen” af huset, Louie som er den største hygge-krammebamse, så kom Liva, en lille pige med en meget stor personlighed.
 
Vi har beholdt den absolutte skønne Carla, som er efter Liva og Louie. En dejlig, frisk og superskøn tæve som nok skal holde os i gang ;-)
 
Vores femte Havanese er Snowie, en dejlig, rolig og absolut en puttehøne, som elsker at sidde på skødet og nusse :-)

Louie er nu flyttet hjem til vores datter og svigersøn og nyder livet som alenehund. At have sådan fire Havanesere omkring sig hele dagen giver anledning til mange dejlig gåture og ikke midst masser af smil og glæde.

De fem passer rigtig godt sammen og på hinanden, de går rigtig godt i spænd.

Vi er så heldige at vi begge arbejder hjemmefra, så vore  Havasere er så priviligeret at vi er hos dem altid, de er med os næsten alle vegne, denne skønne race gør, at man næsten altid kan have dem med i byen.

Vi tager dem ofte med på ferie, med den størrelse er det intet problem at have dem med i campingvognen og de elsker at køre bil. De er altid glade for at være med på rejsen. Campingvognen bruger vi under udstillinger og på ferier og hundene elsker denne form for ferie.
Kennel My Havanese - Dragevej 17 - 4040 jyllinge - Tlf. +45 61 79 16 87