Mine Bichon Havanese

My Havanese - Stueopdræt af Bichon Havanais
Jeg er den lykkelige ejer af disse tre skønne Bichon Havanais hunde. Ingen tvivl om, at livet bliver rigere af, at eje bare én af denne fantastisk hunderace.

Vores tre hunde er alle sunde, raske og meget racetypiske, selvom de er meget forskellige. Vi har Simba som er ældst og er “kongen” af huset, Louie som er den største hygge-krammebamse og sidst ankomne er Liva, en lille pige med en meget stor personlighed.

At have sådan tre Havanesere omkring sig hele dagen giver anledning til mange dejlig gåture og ikke midst masser af smil og glæde.

De tre passer rigtig godt sammen og på hinanden, de går rigtig godt i spænd.

Vi er så heldige at vi begge arbejder hjemmefra, så vore tre Havasere er så priviligeret at vi er hos dem altid, de er med os næsten alle vegne, denne skønne race gør, at man næsten altid kan have dem med i byen.

Vi tager dem ofte med på ferie, med den størrelse er det intet problem at have dem med på hotel og de elsker at køre bil. De er altid glade for at være med på rejsen. Vi har nu fået en campingvogn som vi bruger under udstillinger og på ferier og vores 3 små hunde elsker denne form for ferie.
Kennel My Havanese - Dragevej 17 - 4040 jyllinge - Tlf. +45 61 79 16 87  | marianne@myhavanese.dk